Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de avond?

Onze avonden beginnen om 18:30 uur met een maaltijd.
Rond 22.00 uur ronden we het inhoudelijke gedeelte van de avond af en begint de borrel! De bar is geopend, waar wij graag een biertje voor je tappen (het eerste drankje is gratis als je gast bent!). Natuurlijk hebben wij ook wijn, fris en snacks voor je. Je bent niet verplicht om te blijven, maar het is wel gezellig.

Ben ik als lid verplicht iedere week te komen?

Vanuit onze visie vinden wij het belangrijk om elkaar beter te leren kennen en samen te groeien in ons geloof. Wij hopen daarom dat wanneer je lid wordt, je ook mee kan draaien in de netwerk brede avonden en in je eigen sub en kring. 

Waar is Netwerk Rotterdam?

Netwerk Rotterdam zit in de Sociëteit van NSR. Het adres is Eendrachtsplein 10, 3012 LA Rotterdam.
Op de Netwerk brede avonden en Netwerk Doet zullen wij in de sociëteit zitten. Bij de sub avonden en kringavonden verschillen de locaties.

Hoe kom ik naar de Sociëteit?

  • Trein: vanaf Rotterdam Centraal is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar Eendrachtsplein. Verlaat het station richting het Stationsplein en loop via de Westersingel of de Mauritsweg naar Eendrachtsplein.
  • Bus: Lijn 32 stopt voor de sociëteit.
  • Tram: Vanaf Centraal kan je ook met meerdere trams (4, 7, 8, 12, 23 en 25) naar de gelijknamige halte.
  • Metro: met de metro’s A, B en C stap je bovenaan uit op het Eendrachtsplein. 

Ik eet niet mee of ik ben er niet, wat nu?

Het kan zijn dat je een avond mist of later komt, waardoor je niet mee eet. Meld je hier op tijd af voor het eten! Laat dit voor 16:00 uur, zodat onze kokers daar rekening mee kunnen houden voor de inkopen.

Ik neem een gast mee.

Leuk dat je iemand mee neemt! Gasten zijn altijd welkom (en krijgen van ons hun eerste drankje gratis bij de borrel) bij ons.
Meld deze gast (+ eventuele allergieën of dieetwensen) voor 16:00 hier aan. Dit is ook weer om rekening te houden met de inkopen van de kokers voor die avond.

Staat je vraag en/of antwoord er niet tussen?

Stuur een email of vul het onderstaande formulier in.

Stel je hier je vraag

X