Avonden

 
 
 
 

Het Netwerk jaar is verdeeld in verschillende typen avonden. De verschillende avonden heten: Netwerk, Sub, thuis en Netwerk Doet. De avonden hebben veel dingen gemeen, maar ook weer allemaal iets unieks.


 
 
Thema-avond

Deze avond zijn we met alle netwerkers gezellig bij elkaar. Eerst eten we en drinken we een koffie, daarna zullen we na de aanbidding gaan luisteren naar een interessante spreker. Vervolgens wordt er ‘gekringd’, wat inhoudt dat er in kleine groepjes wordt gepraat en gediscussieerd over wat de spreker heeft verteld en/of over Bijbelstudie. Ben je voor het eerst? Geen probleem! We hebben een Open Kring speciaal voor alle gasten die op deze avonden komen, je bent dus welkom in een hele gezellige kring om nog even door te praten. Afsluitend zullen we met alle Netwerkers lekker borrelen.

 
 
“Netwerk heeft een duidelijke focus, namelijk Jezus. Tegelijkertijd is er een warm welkom, ruimte en respect voor iedereen, waar je ook vandaan komt en wat je ook vindt. Die combinatie vind ik mooi en uitdagend!”Annemarie
 
 
Sub-avond

Omdat het in een grote groep van +/- 45 mensen lastig is een groep te creëeren waar iedereen elkaar kent, hebben we de groep opgedeeld in drie Subs: Sub A, Sub B en Sub C. Op een Sub Avond zullen de drie Subs op drie verschillende locaties in Rotterdam bij elkaar komen. Verder is het programma hetzelfde als bij de Netwerk avond, alleen met wat minder mensen dus. Om zo een gezellige vriendengroep te creeren!

 
 
Thuis-kring

De thuis-avond is misschien wel de intiemste avond. Deze avond komen we niet als heel Netwerk of als Sub bij elkaar, maar komen de kringen alleen bij elkaar. Waar? Bij een van de kringleden thuis! Zo kun je met het eten extra uitpakken, ligt de nadruk op gezelligheid en openheid. Elkaar echt goed leren kennen! Doen jullie elke Thuis avond een drie gangen menu of kring je door tot twee uur ‘s nachts, het kan allemaal op de Thuis avond.

 
 

Alle avonden beginnen om half zeven en zijn in principe om tien uur afgelopen, na tienen is er dan nog een borrel. Gasten zijn altijd welkom, vooraf contact opnemen is handig ivm koken, klik daarvoor hier. Maar je bent ook altijd welkom om spontaan aan te sluiten! Klik hier om contact op te nemen.

 
 
Netwerk Doet

Als Netwerk willen we niet alleen maar avonden met elkaar praten over God en elkaars levens, we willen ook doen waar de bijbel over praat. Daar gaan we op oa de Netwerk Doet avonden mee bezig.

Van ‘Jezus kennen én Hem bekend maken’, het motto van Netwerk, focussen we dan meer op het tweede deel. Door zowel woorden als daden, en door zowel ‘come to us’ en ‘go to them’. De invulling van de avonden wordt door het jaar heen duidelijk.

 
X