Koken bij Netwerk Rotterdam

Koken bij Netwerk Rotterdam

Wat leuk dat je de gaat koken! Op deze pagina staat alle informatie die je moet weten. Let er op dat het budget €3.00 per persoon is en je rekening houdt met ieders dieetwensen. Zorg dat je op tijd, dus rond 16:45, begint met boodschappen doen zodat we rond 18:30 ook echt kunnen eten. Veel succes!

Bekijk gasten en afgemelde leden

In het venster hieronder kan je de aangemelde gasten en afgemelde leden bekijken. De af- en aanmeldingen staan op twee aparte tabbladen, op het eerste tabblad zie je de aangemelde gasten en op het tweede tabblad kan je de afgemelde leden bekijken. Op de onderste balk kan je van tabblad switchen. Het aantal eters is 24 – het aantal afmeldingen + het aantal gasten.

Bekijk de dieetwensen van de leden

In het venster hieronder kan je de dieetwensen van de leden bekijken, houd er rekening mee dat dit alleen de dieetwensen van de leden zijn en niet van de gasten, die vind je namelijk bij de aanmelding van de gast. 

Vul het declaratieformulier in

Vul tot slot het declaratieformulier in, zodat het geld dat je betaald hebt voor je boodschappen automatisch verrekend wordt met je contributie of stuur de bonnetjes door naar Talitha.

X