januari, 2020

vr17jan(jan 17)00:00zo19(jan 19)00:00AanbevolenFocusweekend00:00 - 00:00 (19) De Betteld, Aaltenseweg 11, 7021 HR ZelhemSoort:Netwerk Evenement

Meer

Beschrijving

Als studenten kennen we stress, drukte en misschien wel burn-out. Je ontdekt wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je komt los van je ouders en mag op eigen benen leren staan. Dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Het leenstelsel zorgt ervoor dat je het je eigenlijk niet kan veroorloven om studievertraging op te lopen. Daarnaast lijkt de standaard voor het leven alleen maar hoger te worden. Leuke verre vakanties, gezellige feestjes, mooie vriendschappen, veel likes op social media; je hele leven lijkt te moeten kloppen. Je mag niks missen, je moet echt overal bij zijn.

Juist in zo’n gejaagde cultuur en kwetsbare periode van het leven, geloven we dat God goed nieuws heeft. Uiteraard geloven we dit! Hij heeft ons gemaakt om in relatie met Hem te leven. We mogen leren om onze identiteit in Zijn liefde te vinden en niet in wat anderen van ons vinden, wat we allemaal doen of presteren in het leven.

Tijdens Focus zullen we vanuit de Bijbel kijken naar dit thema en tegelijkertijd ook hele concrete handvatten geven om te leren om te gaan met stress-gevoelens en na te denken over gezonde ritmes van rusten en werken. We gaan samen nadenken over hoe écht rusten verbonden is met God en hoe je dat vorm kan geven in het leven.

Zorg dat je voorafgaand en na Focus ruimte hebt in je agenda zodat je in zoveel mogelijk rust dit weekend kunt beleven!

Bestel hier je tickets.

Tijd

17 (Vrijdag) 00:00 - 19 (Zondag) 00:00

Locatie

De Betteld

Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem

Organisator

X